about_intramarina

MARINA PEDRÓS

Vaig estudiar Art Gràfic a l’Escola Joso de Barcelona. També m’he format com a terapeuta Gestalt, i posteriorment com a Artterapeuta Gestalt, tot i que no exerceixo com a tal.

Vaig treballar força anys com a dissenyadora web en diferents empreses a Barcelona, amb clients com la Generalitat de Catalunya o La Caixa. I vaig decidir canviar aquest estil de vida. Continuo dissenyant a una escala més petita i propera.

M’interessa molt l’educació, i l’art com a forma d’expressió i medi educatiu. Actualment i des de fa anys, treballo com a professora en un estudi de dibuix i pintura. Compartir amb els altres aquesta passió és gairebé imprescindible per a mi avui en dia, i em sento molt afortunada de poder fer aquesta feina.

Per mi, pintar sempre ha estat un acte molt íntim i personal, crec que es reflecteix en els meus dibuixos. Intento mantenir-ho d’aquesta manera, tot i que cada vegada m’és més fàcil obrir aquest espai, compartir-lo i/o adaptar-lo a les necessitats dels altres per poder arribar una mica més enllà.

hola.intramarina@gmail.com   |   Instagram